Inskolning dag 5.

Datum: 2010-01-15 Tidpunkt: 16:48:58 Skrivet i:
- Fabian | Kommentarer (0)

Idag har jag inte så mycket att berätta om inskolningen, det blev som sagt bara en snabbvisit på ungefär en timme. Det var inte så mycket barn idag så de var inne på en annan avdelning och lekte när vi kom, och Fabian följde villigt med sin fröken dit och lekte han med. Han ramlade från rutchkanan en gång men då fick fröken trösta honom. Sen blev han så trött så då kom hon ut med honom till oss, vi pratade lite om nästa veckas tider och sen åkte vi hem. Och Fabian somnade som en stock :-)

Sen gjorde jag pannkakor till lunch. Denna gången gjorde jag Fabians pannkakor på rismjölken med vaniljsmak vi hade hemma, och det blev helt klart de bästa pannkakorna hittills. Innan har jag ju gjort på Profylacen eller köpt Oatly's färdiga smet. Men dessa blev jätte goda faktiskt, lite sega men det gjorde ingenting. Gott var det iaf och det tyckte nog lilleman med som han tryckte i sig :-)

Nu ska jag strax börja på middagen som blir kyckling, ris och avocadosås. Mumsigt!Kommentera här
- Kommentarer som anses stötande (enligt mig) tas bort.
- Anger ni er bloggadress svarar jag där, annars svarar jag här.
- Tänker ni göra reklam för något, var vänlig läs igenom inlägget först. Reklam passar inte i vissa inlägg.Skriv din kommentar här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-mail (det är bara jag som ser den):


Din blogg/hemsida:


Din kommentar:

Trackback