Inskolning dag 4.

Datum: 2010-01-14 Tidpunkt: 12:39:44 Skrivet i:
- Fabian | Kommentarer (0)
Tack gud för vitpepparkorn! Efter att jag fått i mig 10-15 stycken igår så försvann illamåendet och magen lugnade sig (några detaljer behöver ni kanske inte veta) inom en timme. Synd att det inte hjälper mot huvudvärken också bara, haha.

Det går bara bättre och bättre för varje dag på dagis, idag åkte Alex hem direkt vi kom dit och vinkade hejdå. Sen efter ungefär 20 minuter så gick även jag ut och fick sätta mig i personalrummet under tiden. Som tur är finns där en bekväm soffa och jag hade boken med mig, så att sitta där i 1½ timme gjorde mig ingenting alls faktiskt :-) Inte är det ofta man kan sätta sig och läsa sådär mitt på dagen inte!

Iaf så kom det en glad liten Fabian till mig när klockan var 11. Han hade ramlat och slagit sig en gång och fröken hade fått trösta honom utan att de behövde gå till mig, och hon hade fått byta blöja på honom utan problem :-) Så imorgon ska vi också lämna honom själv där, även om det bara är för ungefär en timme. Så det blir väl att prova en "vanlig lämning", fast vi följer med honom in en liten stund och går sen.

Idag har jag alltså inte så mycket att berätta eftersom jag inte har varit med. Den delen är lite jobbig, eller ja kanske inte jobbig, men lite olustig kanske man kan säga. Att inte veta vad han har gjort liksom. Jag som är van vid att spendera varje sekund av dagen med honom. Men sen när han har lärt sig prata kan han ju iaf berätta vad de gjort :-)


Kommentera här
- Kommentarer som anses stötande (enligt mig) tas bort.
- Anger ni er bloggadress svarar jag där, annars svarar jag här.
- Tänker ni göra reklam för något, var vänlig läs igenom inlägget först. Reklam passar inte i vissa inlägg.Skriv din kommentar här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-mail (det är bara jag som ser den):


Din blogg/hemsida:


Din kommentar:

Trackback