Inskolning dag 3.

Datum: 2010-01-13 Tidpunkt: 11:51:58 Skrivet i:
- Fabian | Kommentarer (0)
Vill ni veta något kul? Det går magsjuka på Fabians dagis. Fyra barn som var där igår är hemma med det idag. Nu har jag ont i magen och mår illa, säkert lite hypokondriskt. Jag hatar magsjuka... Men vi hade ju det för någon månad sedan jag och Fabian, så förhoppningsvis slipper vi det nu.

Nåja, bortsett från magsjukebeskedet så har det gått bara bra idag också :-) Idag fick Alex vara i personalrummet under tiden vi var där, så att vi tar lämningen stegvis. Han märkte inte ens när han gick och det tror jag inte att han hade gjort om det var jag som gick heller. Så länge han har en av oss kvar skiter han nog i vilket ;-) Fast sen när det var dags att gå hem så gick jag och hämtade Alex och lämnade kvar Fabian en stund. Han hade tittat lite efter mig när jag gick men sen hade han fortsatt leka. Så jag tror nog att det kommer gå bara bra :-)

På måndag ska jag vara med en liten stund och sen ska jag gå när det är dags för lunch. Men bara han får vara där en stund och komma in i leken så bryr han sig inte alls om oss längre, det är bara precis när vi kommer dit och när han ramlar och slår sig. Vilket man ju kan förstå. Så jag tror att det kommer gå bara fint. På onsdag är det tänkt att han ska prova att sova där också, och på torsdag-fredag ska han vara så gott som "klar".

Får se om vi ska prova att lämna honom själv en stund imorgon. Jag tror att det skulle gå jätte bra, så jag får säga det till fröken :-) Vi finns ju där om det inte skulle gå. På fredag blir det bara en snabbis iaf för då har de planeringsdag, så då ska vi bara vara där en timme ungefär. Mest för att han inte ska hinna glömma bort dagis för mycket antar jag :-)

Idag var det förresten julgransplundring också. Så vi dansade ut granen och så fick barnen fiska upp godispåsar/strutar. Eller ja, det var russin, clementiner och pepparkakor i, så ganska nyttigt godis :-)

Imorgon måste jag komma ihåg att ta med tre stycken små bilder på Fabian, som ska sitta vid hans hylla, på födelsedagståget de har på väggen och vid hans krok i skötrummet :-)


Kommentera här
- Kommentarer som anses stötande (enligt mig) tas bort.
- Anger ni er bloggadress svarar jag där, annars svarar jag här.
- Tänker ni göra reklam för något, var vänlig läs igenom inlägget först. Reklam passar inte i vissa inlägg.Skriv din kommentar här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-mail (det är bara jag som ser den):


Din blogg/hemsida:


Din kommentar:

Trackback