Inskolning dag 2.

Datum: 2010-01-12 Tidpunkt: 13:06:28 Skrivet i:
- Fabian | Kommentarer (0)
Det har gått bara bra med dagis idag också :-) Och fruktstunden är fortfarande en favorit, haha. Hoppas det går lika bra med lunchen nästa vecka! Idag var vi alltså där från klockan 9 till 11 ungefär och när vi kom dit fick Fabian flytta sin knapp, som visar om barnen är hemma eller i förskolan. Precis när vi kom dit var han lite blyg men det släppte snabbt, sen var han igång och lekte för fullt.

Idag gick det dessutom ännu bättre med hans inskolningsfröken. Det brukar ta LÅNG tid innan Fabian tyr sig till någon, men han stäckte tom ut armarna och ville till henne idag! En smått chockad men väldigt glad mamma innebar det, haha. Det känns verkligen jätte bra att han kommer ha någon där som han känner sig trygg med :-) Och jag tycker också om henne, hon verkar väldigt lugn och snäll och verkar älska sitt jobb.

Men, en jobbig sak som jag nog inte har skrivit om här innan är att dagiset han går på ska stängas. Man får byta redan nu till våren om man vill, till det dagiset som ligger precis bredvid oss. Men eftersom vi har planer på att flytta så vet vi inte riktigt hur vi ska göra. Till hösten kommer resten av barnen få flytta till antingen det dagiset här eller något annat om man så önskar. Men det blir nog definitivt att vänta till hösten, så får vi se vart vi bor och kanske vart favoritfröknen ska flytta någonstans också :-)


Kommentera här
- Kommentarer som anses stötande (enligt mig) tas bort.
- Anger ni er bloggadress svarar jag där, annars svarar jag här.
- Tänker ni göra reklam för något, var vänlig läs igenom inlägget först. Reklam passar inte i vissa inlägg.Skriv din kommentar här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-mail (det är bara jag som ser den):


Din blogg/hemsida:


Din kommentar:

Trackback