Imorgon är det dags.

Datum: 2010-01-10 Tidpunkt: 21:09:33 Skrivet i:
- Fabian | Kommentarer (0)
Ja, nu är mammaledigheten slut på riktigt. Imorgon ska Fabian börja på dagis!

Det känns nervöst, minst sagt. Jobbigt för att jag inte kommer vara den som tar hand om honom hela dagarna längre, det känns väldigt konstigt att lämna bort det ansvaret på någon annan som jag inte ens vet vem det är än. Men även om den biten kommer kännas jobbig nu i början tillsammans med att det antagligen kommer bli en jobbig inskolning eftersom Fabian är så mammig, så känns det mest roligt och spännande.

Jag tror att dagis kommer vara väldigt nyttigt för Fabian tillslut och jag ser verkligen fram emot att få börja plugga och komma ut på praktik. Det kommer bli en väldigt stor omställning men det är en positiv sådan. Äntligen kommer det kännas som att det händer något i våra liv, att det går framåt istället för att bara stå och stampa på samma punkt. Nu kommer vi ha råd att flytta till en större lägenhet och unna oss sånt vi faktiskt behöver inom klädväg osv, vilket inte har gått när jag bara har haft min ynkliga lilla föräldrarpenning...

Så ja, det blir en positiv ändring i våra liv även om det antagligen kommer bli tufft till en början. Men det kommer det vara värt!


Kommentera här
- Kommentarer som anses stötande (enligt mig) tas bort.
- Anger ni er bloggadress svarar jag där, annars svarar jag här.
- Tänker ni göra reklam för något, var vänlig läs igenom inlägget först. Reklam passar inte i vissa inlägg.Skriv din kommentar här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-mail (det är bara jag som ser den):


Din blogg/hemsida:


Din kommentar:

Trackback