Duktig

Datum: 2010-01-17 Tidpunkt: 16:26:09 Skrivet i:
- Fabian | Kommentarer (0)
Nu har jag och lilleman hjälpts åt med tvätten, och maten står i ugnen. Han plockar ut ett plagg i taget från tvättmaskinen och ger mig, jag hänger upp, han ger mig ett nytt osv. Tar ju såklart lite längre tid men han tycker ju det är så roligt :-)

Han har börjat bli så självständig lillemannen. Idag gick han upp ur sängen helt själv (alltså vår säng) och kom ut till mig i vardagsrummet, klättrade upp hos mig och låg och gosade ett tag. Klättra ner för sängar och soffor har han ju kunnat ett tag nu men förut när han har vaknat har han bara satt sig upp, skrikit och väntat på att vi skulle hämta honom, haha :-) Men nu så går han alltså upp själv. Det händer även numera att han går in i sovrummet, klättrar upp i sängen och gosar i en minut eller så, och sen kommer han ut igen :-) Dock händer det att han springer runt i soffan eller sängen och då har han INGEN koll på vart kanterna är, så då gäller det att ha koll.

Nej nu är det dags för middag :-)


Kommentera här
- Kommentarer som anses stötande (enligt mig) tas bort.
- Anger ni er bloggadress svarar jag där, annars svarar jag här.
- Tänker ni göra reklam för något, var vänlig läs igenom inlägget först. Reklam passar inte i vissa inlägg.Skriv din kommentar här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-mail (det är bara jag som ser den):


Din blogg/hemsida:


Din kommentar:

Trackback