Dagisstart!

Datum: 2010-01-11 Tidpunkt: 14:48:45 Skrivet i:
- Fabian | Kommentarer (2)

Den lilla stunden vi var på Fabians dagis idag gick långt över förväntan! Vi kom in precis när de hade fruktstund så Fabian fick sätta sig med de andra barnen och få lite frukt han med, vilket uppskattades såklart ;-) Frukt är nog det bästa den där pojken vet. Iaf, efter fruktstunden lyfte jag ner honom och efter ett litet gnäll om att komma upp till mig såg han sig om och upptäckte alla leksaker och... rutchkanan! Sen brydde han sig inte om oss något mer, haha.

Vi fick fylla i lite papper och sådär och sen fick vi en liten rundtur, sen var det slut för idag redan. Resten av veckan ska vi vara där mellan 09 och 11 och nästa vecka ska han få börja sova och äta där och vara där längre. Jag tror faktiskt att det kommer bli hur bra som helst! Det jag är lite orolig för är när det är dags att sova, för att somna är det värsta Fabian vet. Han kämpar in i det sista. Dock så sover de i sina vagnar där och i vagnen så brukar han kunna somna utan beskymmer, lika i bilen. Så det kan ju gå bra.

På tal om att sova i vagnen så måste vi nog försöka hitta en "dagisvagn". De måste ju ha vagnarna där varje dag och det blir nog väldigt drygt i längden att släpa den både dit och hem varje dag. Ska se om det finns någon på Blocket eller så. Fast det får också vänta tills jag fått mina CSN pengar.

En dagisväska har vi iaf köpt idag, en jätte söt med Bolibompa draken på, för bara 79 kr! Det var extrapris på den så det var ett riktigt bra köp. Kan visa den senare!Kommentera här
- Kommentarer som anses stötande (enligt mig) tas bort.
- Anger ni er bloggadress svarar jag där, annars svarar jag här.
- Tänker ni göra reklam för något, var vänlig läs igenom inlägget först. Reklam passar inte i vissa inlägg.


E v e l i n a

Vad skönt att höra att det gick bra idag :) Det ska nog inte vara några som helst problem för Fabbe att börja på dagis.Tänkte bara fråga lite snabbt om ni valde mellan 2 veckors- och 3-dagarsinskolning, eller om det bara erbjuds 2-veckors? Kanske låter konstigt, men det är sånt man lär sig vara intresserad av när man läser Barn & Fritid ; )

Noretstar

Hos oss får man ha up&go, men de föredrar vanliga blöjor. De byter på barnen liggande. Jag såg idag hur de bytte på Alexander, det gick jättebra. Han som bara bråkar och vill stå upp hemma, men där gick det som en dans.

Byter man på ett liggande barn då är det ju enklare med tejpblöjor + att man inte behöver ta av byxorna helt, utan bara dra ner.

I vilket fall som helst så är ju vanliga blöjor billigare än up&go, så vill de ha det så på förskolan, låt de ha det så då. Hemma kan ni ju fortfarande ha up&go.

2010-01-11 @ 17:23:33
URL: http://noretstar.blogg.se/

Skriv din kommentar här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-mail (det är bara jag som ser den):


Din blogg/hemsida:


Din kommentar:

Trackback