Andra sprutan tagen

Datum: 2010-01-07 Tidpunkt: 12:02:42 Skrivet i:
- Fabian | Kommentarer (0)
Nu har vi varit på BVC och tagit sprutan vilket gick bara bra, han blev ledsen precis när den togs såklart men sen blev han glad när han fick Bamse märken. Han fick dra av en först och sen ville han ha en till, vilket han fick också bara för att hon hade så dåligt samvete över att sticka det stackars barnet, haha :-) Förresten hade jag tydligt hört alldeles fel, hon sa nämligen att de brukar få lite mer feber andra gången än första. Suck... hoppas han slipper det ändå.Nu ska lillemannen få sova middag iaf och sen blir det väl att börja städa sovrummet efter det. Under tiden han sover får jag väl passa på att plocka med allt annat kanske. Om jag orkar, haha.

Dagis ska iaf höra av sig om inskolningstid imorgon. Börjar ju närma sig med stormsteg nu, det är ju tänkt att han ska börja på måndag redan! Oj oj oj... Ska bli spännande att se hur personalen är och hur dagiset ser ut. Och framförallt vilken åldersgrupp det är! Hoppas på 1-3 år, 1-5 år har jag hört ska vara riktigt dåligt att ha sina barn på. En 1-åring och en 5-åring har ju helt skilda behov så det är ju inte så konstigt. Nåväl det återstår att se hur det blir!Kommentera här
- Kommentarer som anses stötande (enligt mig) tas bort.
- Anger ni er bloggadress svarar jag där, annars svarar jag här.
- Tänker ni göra reklam för något, var vänlig läs igenom inlägget först. Reklam passar inte i vissa inlägg.Skriv din kommentar här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-mail (det är bara jag som ser den):


Din blogg/hemsida:


Din kommentar:

Trackback