Alternativa lösningar.

Datum: 2010-01-13 Tidpunkt: 13:07:56 Skrivet i:
- Inredning och pyssel | Kommentarer (2)


Igår kväll tröttnade jag på att inte kunde läsa i sängen för att Fabian sover i samma rum. Så jag rotade fram en lampa och satte på nattduksbordet, sen snodde jag en av hans stora böcker och satte den som "avskärmare" för att det inte skulle lysa så mycket på honom. Och det funkade, han vaknade till lite en gång så då släckte jag lampan snabbt som attan, han somnade om igen och jag kunde tända igen och fortsätta :-)

Som ni ser är det (såklart) en bok ur The Twilight Saga jag läser, haha. Tredje boken är det jag håller på med nu, hoppade ju över den sist jag läste dem för att Alexandra hade lånat den. Nu är hon inne på fjärde så jag såg till att få hem denna så jag kunde läsa ;-) Jag börjar uppskatta böckerna mer och mer faktiskt, varje gång jag läser dem så blir de bättre! Blir nog en fjärde gång snart :-)

(postar inlägget i kategorin för inredning av den anledningen att man ser lite hur det ser ut i sovrummet!)


Kommentera här
- Kommentarer som anses stötande (enligt mig) tas bort.
- Anger ni er bloggadress svarar jag där, annars svarar jag här.
- Tänker ni göra reklam för något, var vänlig läs igenom inlägget först. Reklam passar inte i vissa inlägg.


Annika

Orka läsa om twilight så många gånger?:P Hade det inte vart typ... smartare investering att läsa andra intellektuella böcker än att läsa om samma amerikanska ungdomsromaner och dessutom på svenska...?

2010-01-17 @ 18:42:06
Lina

Hehe jo visst, men jag läser det jag har lust med och tycker om :-) Och jag tänker köpa böckerna på engelska så fort jag har råd, not to worry ;-)Dessutom ser jag att läsa om böcker på samma sätt som att se en film flera gånger, och mig vetligt är det inte bara jag som ser filmer om och om igen :-)


Skriv din kommentar här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-mail (det är bara jag som ser den):


Din blogg/hemsida:


Din kommentar:

Trackback