Vår Alla ♥ dag...

Datum: 2010-02-14 Tidpunkt: 23:07:10 Skrivet i:
- Fabian | Kommentarer (0)

... har inte direkt bestått av något romantiskt. Nej, vi har skruvat och hamrat ihop IKEA-möbler istället. Och sen möblerat om. Det blev faktiskt hur fint som helst! Fabian fick gamla hyllorna till sin lekhörna (som är rätt stor) så nu ser det nästan ut som ett riktigt rum, fast ena väggen består av en soffrygg ;-) Ska visa er bilder nån dag, när jag har tid och lust att ta bilder på allt, haha.

Fabian har varit trött och gnällig (minst sagt) hela dagen idag, antagligen för att han kom i säng sent igår kväll. De stunderna han har varit glad har varit när han satt vid sitt nya bord och ritade med sina kritor. Här kommer några bilder på det iaf :-)Den söta bodyn är förresten en Alla ♥ dag present från Fabians mormor! Fick ursöta Bamse-hängslebyxor också men de var lite för stora än. Och så fick vi choklad och lite scrapbooking material till fotoalbumet vi fått tidigare. NÅN gång ska jag sätta mig med det där. Det är ju jätte kul men tar en jäkla tid. Har gjort en hel sida hittills ;-)

Nej nu ska jag nog lägga mig och se ett avsnitt av The L Word eller Sex and the City... hmmm, beslutsångest. Får nog bli L Word! Godnatt på er, hörs väl imorgon :-)Kommentera här
- Kommentarer som anses stötande (enligt mig) tas bort.
- Anger ni er bloggadress svarar jag där, annars svarar jag här.
- Tänker ni göra reklam för något, var vänlig läs igenom inlägget först. Reklam passar inte i vissa inlägg.Skriv din kommentar här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-mail (det är bara jag som ser den):


Din blogg/hemsida:


Din kommentar:

Trackback