Planlösning

Datum: 2010-02-19 Tidpunkt: 21:13:15 Skrivet i:
- Vardagen | Kommentarer (0)

Här är planlösningen på vår nya lägenhet, fast spegelvänd. Alltså köket och badrummet hamnar på höger sida när man kommer in, vardagsrummet på vänster osv... Vardagsrummet är skit stort och hallen är inte så smal som den ser ut. Köket är ganska litet men mycket bättre planerat än det vi har här så det blir bättre ändå. Sovrummet efter köket blir Fabians och det andra vårt :-) Klädkammaren var också stor så där ska vi ha vår frys som inte kommer få plats i köket (det finns nämligen bara en sån där liten över kylskåpet precis som här). En jätte bra sak är att alla garderober förutom två i hallen är inbyggda så de tar ingen plats till skillnad från här. Och oj vad jag längtar efter vårt nya fina kök...

Nu ska jag se lite Sex and the City avsnitt och sen blir det sängen. Imorgon ska jag vara barnvakt åt en liten Engla medans Alex och hennes föräldrar ska till Borlänge och köpa vitvaror till deras hus :-) Tror hon och Fabian kommer ha jätte kul ihop!


Kommentera här
- Kommentarer som anses stötande (enligt mig) tas bort.
- Anger ni er bloggadress svarar jag där, annars svarar jag här.
- Tänker ni göra reklam för något, var vänlig läs igenom inlägget först. Reklam passar inte i vissa inlägg.Skriv din kommentar här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-mail (det är bara jag som ser den):


Din blogg/hemsida:


Din kommentar:

Trackback