Tisdag

Datum: 2010-02-16 Tidpunkt: 21:54:58 Skrivet i:
- Vardagen | Kommentarer (0)
Plugg plugg plugg! Imorgon är det dags för prov i bokföring och en liten redovisning/diskussion om en annons som vi ska leta upp själva. Och den ska helst bryta mot marknadsföringslagen... inte lätt att hitta vill jag lova. Inför provet känns det dock bra, har gjort alla uppgifter tusentals gånger känns det som så nu sitter äntligen alla plus/minus, debet/kredit och konton hit och dit. På alla olika sätt som går att bokföra på dessutom. Yesbox, jag tror provet kommer gå fint! När vi slutar imorgon så är Småföretagande A avklarad förresten! Känns riktigt bra.

Igår bokade mamsen biljetter så den 5:e mars kommer hon hit! ♥ Ska bli jätte kul.

Och sen ska vi flytta den första april är det bestämt nu! :-) Ska bli så skönt med en STOR lägenhet som dessutom ska renoveras innan vi flyttar in tydligen! (förutom badrummet)

Men nu gott folk måste jag fortsätta leta efter dåliga annonser, annars får det duga med en jag hittade i AnnonsBladet som var lite vilseledande...


Kommentera här
- Kommentarer som anses stötande (enligt mig) tas bort.
- Anger ni er bloggadress svarar jag där, annars svarar jag här.
- Tänker ni göra reklam för något, var vänlig läs igenom inlägget först. Reklam passar inte i vissa inlägg.Skriv din kommentar här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-mail (det är bara jag som ser den):


Din blogg/hemsida:


Din kommentar:

Trackback