Onsdag

Datum: 2010-02-10 Tidpunkt: 14:43:45 Skrivet i:
- Vardagen | Kommentarer (1)
Hej på er!

Idag har faktiskt varit en lugn dag i skolan. På morgonen var det som jag nämnde igår föreläsning som var riktigt intressant! Det var marknadsföringschefen på Mora Parken som föreläste för oss och ja, det var riktigt givande. Resten av dagen har vi "bara" pluggat bokföring, och det är inte världens lättaste alltså... Har hur mycket övningsuppgifter som helst att göra innan provet nästa vecka. Men när man väl får kläm på det så är det faktiskt lite kul :-)

Fick reda på betygen idag också på våra grupparbeten, och vi fick VG på Besöksnäringen, G+ på arbetet vi gjorde om Möbelrondellen (där kunde man dock bara få G+ som högst) och sen VG+ på vårt egna företag. Så jag är riktigt nöjd faktiskt :-) Om helvetet fryser till is nästa vecka och jag får MVG på bokföringen + diskussionen som vi blir betygsatta på veckan därefter så kanske jag kan få MVG i slutbetyg på denna kursen ;-) haha. Men jag är jätte nöjd med ett VG verkligen med tanke på hur tuff den har varit.

Slutade tidigt idag så nu är jag ensam hemma. Alex är iväg och fikar med en gammal vän och tog Fabian med sig. Så tro vad man ska göra nu? Lugnt och skönt är det ju men sen då? Haha. Nåja, jag kommer säkert på något. Kan ju alltid städa eller plugga bokföring... visst lät det kul? Måste iaf säga att jag har betydligt mycket mer energi kvar efter denna skolveckan än förra, då var jag verkligen helt slut!


Kommentera här
- Kommentarer som anses stötande (enligt mig) tas bort.
- Anger ni er bloggadress svarar jag där, annars svarar jag här.
- Tänker ni göra reklam för något, var vänlig läs igenom inlägget först. Reklam passar inte i vissa inlägg.


Johanna - Sagas o Alvas mamma

Skönt att Fabian tål salvorna. Tack för tipsen jag tar åt mig allt jag kan!

Ska bli spännande o se om den nya salvan hjälper, annars ska jag definitivt be om Tavegyl!

Så synd om våra små stackare med trasig hud :(

kram


Skriv din kommentar här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-mail (det är bara jag som ser den):


Din blogg/hemsida:


Din kommentar:

Trackback