Måndagsmorgon!

Datum: 2010-02-15 Tidpunkt: 09:03:35 Skrivet i:
- Vardagen | Kommentarer (0)
Åh ni skulle sett Fabians reaktion när vi gick upp i morse! Han jublade så fort han såg sin lekhörna, haha. Mammas gofis ♥ Sen var vi ju tvungna att byta bajsblöja innan han fick leka där, och när vi var klara så sprang han så fort han bara kunde och sprang runt och tittade på allt - och kunde väl inte riktigt bestämma sig för vad han skulle göra :-) Sen fick han äta frukost vid sitt lilla bord och rita lite innan jag fick lov att börja göra honom i ordning för dagis.

Nu är Alex iväg och lämnar honom och jag saknar min plutt redan... Han var ju som sagt grinig hela dagen igår så jag saknar min glada mysunge, och det är han idag. Hade velat vara hemma med honom men plugget kallar. Ska iväg till Matilda kl. 11 och plugga, vilket iofs ska bli jätte kul. Det är aldrig tråkigt att plugga med Matilda och Petra inte :-)

Sen är det ju prov i bokföring på onsdag, men jag tror att det kommer gå bra! Känns faktiskt som att jag har fått kläm på det nu. Ska bara göra den sista uppgiften på kapitel 9 som INTE verkade kul. Men den kanske ser värre ut än vad den är!

Nu ska jag äta, hoppa in i duschen, göra mig i ordning och bege mig till Matilda!


Kommentera här
- Kommentarer som anses stötande (enligt mig) tas bort.
- Anger ni er bloggadress svarar jag där, annars svarar jag här.
- Tänker ni göra reklam för något, var vänlig läs igenom inlägget först. Reklam passar inte i vissa inlägg.Skriv din kommentar här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-mail (det är bara jag som ser den):


Din blogg/hemsida:


Din kommentar:

Trackback