Lördag - barnvakt åt Engla.

Datum: 2010-02-20 Tidpunkt: 13:09:41 Skrivet i:
- Vardagen | Kommentarer (0)
Som jag skrev igår så är jag barnvakt till Engla idag, otroligt söt och charmig liten tjej :-) Hon är bara en månad yngre än Fabian så de är i princip jämngamla. Nu sover iaf Fabian och jag och Engla sitter i soffan och tittar lite på Musse Pigg.

Blåser gör det idag... Det är ju klass 1 varning här men som skåning har man ju varit med om betydligt värre, haha. Det som är jobbigt här är att det finns så mycket lös snö som bara yr runt när det blåser så mycket, så inte vill man ut inte... Hörde ryktas om att det skulle komma ännu mer snö nu i helgen också, det RÄCKER nu vädergudarna, jag lovar!

Nej om man skulle plocka undan lite leksaker innan Fabian vaknar och nästa tornado kommer ;-) haha. Av någon anledning blir det alltid 10 gånger mer stökigt med två barn i huset. Men det är roligt :-) Inte stöket alltså utan resten ;-) Engla och Fabian har kramats och lekt jätte fint ihop under förmiddagen. Tills Fabian blev trött på alla kramar och ville se på tv istället... haha.

Hörs senare :-)


Kommentera här
- Kommentarer som anses stötande (enligt mig) tas bort.
- Anger ni er bloggadress svarar jag där, annars svarar jag här.
- Tänker ni göra reklam för något, var vänlig läs igenom inlägget först. Reklam passar inte i vissa inlägg.Skriv din kommentar här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-mail (det är bara jag som ser den):


Din blogg/hemsida:


Din kommentar:

Trackback