Imorgon ska vi....

Datum: 2010-02-12 Tidpunkt: 22:40:42 Skrivet i:
- Vardagen | Kommentarer (0)
Hello.

En sak har jag ju faktiskt glömt att berätta för er! Vet ni vart vi ska imorgon? *trumvirvel* Jo, IKEA! Haha.

Det tar ju ungefär 2 timmar att köra till närmaste IKEA härifrån så det blir en heldag, och Fabian ska få vara hos sin faster, farmor och alla kusiner under tiden vi är där. Tror att han kommer få det MYCKET roligare där än vad han skulle få om han skulle följt med oss, haha! Det blir första gången vi lämnar bort honom en hel dag minsann.

Men åh vad kul det ska bli att gå på IKEA. Vi ska köpa nya vardagsrumsmöbler, alltså inte soffor men resten. En tv-bänk, en vägghylla att ha ovanför tv:n, en "halv" expedithylla och ett soffbord. Allt i "valnötsmönstrad", som förhoppningsvis kommer matcha träet i soffbenen, men det tror jag! Tror det kommer bli finfint.

Sen ska det inhandlas lite förvaringsgrejs och en lampa till Fabians framtida rum, och lite annat smått och gott som det alltid blir när man handlar där... Synd bara att de inte har djuravdelningen på IKEA i Gävle, för jag hade tänkt köpa ett sånt där stort underlägg för skålarna samt nya skålar för den delen. Men det får väl bli när vi är i Sthlm nästa gång eller så får jag kika på DjurMagasinet och se om de har något liknande, vilket de ju borde ha - men antagligen mycket dyrare...

Vi åker tidigt imorgon så det blir nog inget bloggande förrän på kvällen, vi ska äta middag i Orsa också nämligen. Men jag kommer nog finnas på Ansiktsboken under dagen!


Kommentera här
- Kommentarer som anses stötande (enligt mig) tas bort.
- Anger ni er bloggadress svarar jag där, annars svarar jag här.
- Tänker ni göra reklam för något, var vänlig läs igenom inlägget först. Reklam passar inte i vissa inlägg.Skriv din kommentar här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-mail (det är bara jag som ser den):


Din blogg/hemsida:


Din kommentar:

Trackback