IKEA

Datum: 2010-02-13 Tidpunkt: 23:34:49 Skrivet i:
- Inredning och pyssel | Kommentarer (0)
Yes! Idag bar det alltså av till IKEA. Orkar inte ta bilder på allt vi köpt så jag tar ifrån hemsidan istället (sen har vi ju inte byggt möblerna än heller)...

(alla bilder är klickbara)

Till vardagsrummet


Alltså en expedithylla (som dock ska ligga ner istället, tror vi), ett soffbord, en tv-bänk och en vägghylla. Och så en ram till Fabians fotografbilder i samma "färg", hittar ingen bild på den men ska visa er sen!

Till Fabian


En spotlampa med fiskar (mycket sötare i verkligheten), ett blått bord, förvaringslådor och en vad det nu kallas, tyg...korg? Haha tänkte ha det som tvättkorg i hans rum sen iaf. Får väl se om det blir det den används till, haha.

Sen köptes det plastmuggar till lilleman och diskhanddukar också, men det orkar jag inte visa på bild ;P Sen tror jag inte det var mer faktiskt... Höll oss faktiskt till det vi hade tänkt köpa, förutom det lilla bordet och ramen, men det var inga stora summor direkt plus att vi tog bort två andra saker också.

Jag är då nöjd iaf :-) Nu ska det bli spännande att se om vi vill ha lägenheten eller inte på måndag! Ska bli jätte kul att fixa med Fabians rum OM vi nu vill ha den. Men annars kommer vi ju fortsätta leta 3:or så nån gång snart blir det ju. Ikväll har jag iaf skruvat ihop det lilla bordet och satt i hans lekhörna, tror han kommer bli överlycklig imorgon bitti när han ser det :-)


Kommentera här
- Kommentarer som anses stötande (enligt mig) tas bort.
- Anger ni er bloggadress svarar jag där, annars svarar jag här.
- Tänker ni göra reklam för något, var vänlig läs igenom inlägget först. Reklam passar inte i vissa inlägg.Skriv din kommentar här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-mail (det är bara jag som ser den):


Din blogg/hemsida:


Din kommentar:

Trackback