Helg

Datum: 2010-02-27 Tidpunkt: 09:16:28 Skrivet i:
- Vardagen | Kommentarer (0)
Hallå!

Bloggen hinns inte riktigt med bland allt plugg som ni kanske märker, men nu är det äntligen helg :-) Och ikväll blir det party party med tjejerna! :-) ♥

Redovisningen i onsdags gick faktiskt bra. Vi hade ju en tidsgräns på 3 min som skulle följas och jag lyckades få till det på pricken :-) Igår blev jag och min tilldelade gruppkamrat klara med vårt grupparbete som ska redovisas på onsdag nästa vecka. Den dagen ska vi även ha en till redovisning (praktikuppgiften) och ett prov på samtliga moment vi haft. Och det där provet känns väldigt osäkert alltså, vet inte alls vad som kommer på det. Men det är väl bara att plugga på allt helt enkelt.

På tal om praktiken förresten så blev det inte alls på Lindex som jag skrev i förra inlägget, utan jag ska vara på Glitter & Glamour nästa vecka och på Gallerix resten av terminen. Glitter är väl inte riktigt min grej men det fanns inte så mycket att välja på, haha. Gick runt och frågade i alla möjliga butiker och Gallerix var väl där jag helst ville vara - men chefen kunde inte på Vasaloppsveckan. Men så kom jag på den smarta idén (haha) att jag kunde vara på Glitter den veckan och höra om jag kunde vara på Gallerix resten, och det gick! :-)

Vad har mer hänt då? Jo lilleman har fått en kindtand till, och en tredje är precis på gränsen att titta upp där nere. Bulor har han i hela munnen så det gör nog riktigt ont på min stackars lilleman... Högst troligt att det är därför han äter dåligt för tillfället också.

Och sen är det ju Vasaloppsveckan nu, och det är INTE roligt vill jag lova. Jag som inte är ett dugg intresserad av skidåkning tycker bara det är hemskt jobbigt att det ska behöva ta 40 min att åka till stället vi ska flytta till - när det normalt tar 5-10 min. Och värre lär det bli nästa vecka! Suck suck suck!

Nåja, mamma kommer iaf nästa vecka - mitt i kaoset, haha. Men det ska bli jätte kul! Och när hon åker hem så är det bara 3 veckor kvar tills vi ska flytta, så då är det dags att sätta igång och packa på allvar.

Nej, nu ska jag gå och klä på lilleman och så ska vi äta frukost. Sen blir det att åka iväg och handla och ta en sväng inom systemet inför kvällen :-) Ska bli så roligt!


Kommentera här
- Kommentarer som anses stötande (enligt mig) tas bort.
- Anger ni er bloggadress svarar jag där, annars svarar jag här.
- Tänker ni göra reklam för något, var vänlig läs igenom inlägget först. Reklam passar inte i vissa inlägg.Skriv din kommentar här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-mail (det är bara jag som ser den):


Din blogg/hemsida:


Din kommentar:

Trackback