Feber

Datum: 2010-02-21 Tidpunkt: 19:49:14 Skrivet i:
- Fabian | Kommentarer (0)
När vi kom hem märkte jag att Fabian var varm så efter middagen tog jag tempen på honom, 39.0! Han som sprungit runt och varit jätte pigg och glad på Lekkompaniet... Nåja. Blir inget dagis imorgon iaf, vilket blir första gången som han får stanna hemma. Men detta skulle ju kunna vara biverkningar på sprutan han fick förra veckan, eftersom de kommer 7-10 dagar efter. Han hade ju lite feber i fredags men det försvann snabbt, så jag undrar om det är det eller inte? Vi får se om det blir något mer än feber helt enkelt. Tror nog att vi ska kunna ändra med dagis så han kan gå tisdag, onsdag, torsdag eller onsdag, torsdag, fredag istället iaf. Vanligtvis går han ju måndag, tisdag, torsdag.

Kul hade vi iaf på Lekkompaniet men där var lite överdrivet mycket barn idag. Det lugnade sig iaf lite så vi vågade vara i den stora "lekställningen" eller vad man nu ska kalla den tillslut och kunde åka lite rutchkana :-)

Eftersom det är nada bra på tv ikväll så blir det nog Sex and the City eller L Word maraton för mig nu, haha.Kommentera här
- Kommentarer som anses stötande (enligt mig) tas bort.
- Anger ni er bloggadress svarar jag där, annars svarar jag här.
- Tänker ni göra reklam för något, var vänlig läs igenom inlägget först. Reklam passar inte i vissa inlägg.Skriv din kommentar här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-mail (det är bara jag som ser den):


Din blogg/hemsida:


Din kommentar:

Trackback