Pictures

Datum: 2010-04-09 Tidpunkt: 20:55:02 Skrivet i:
- Inredning och pyssel | Kommentarer (0)
Köket blev ju som sagt nästan klart idag, och Fabians rum är väl någorlunda klart för tillfället iaf, bortsett från att hans säng inte står där än och tavlor ska sättas upp. Så de två rummen har jag tagit bilder på och tänkte visa er :-)


Här har ni det. Måste också säga att jag ÄLSKAR spisen/ugnen. Det är en varmluftsugn nämligen, och maten blir SÅ mycket godare och aldrig bränd i ugnen. Helt underbar :-) Här ska iaf kryddhyllan bytas ut till samma trä som luckorna.

Här ska alltså golvet bytas ut, till en mörkgrå matta som ser ut som sten. Tror det kommer bli jätte fint :-)

Och på kylskåpet hänger världens finaste påskpynt som vi fick med oss hem från dagis förra veckan :-)

Och så Fabians rum:


Lite suddiga bilder men det syns ju iaf :-) Här kommer det säkert ändras om 100 gånger innan det är klart, haha. Men vet iaf att vi kommer få en bilsäng som min lille kusin haft, då han växt ur den nu och ska få en ny. Jätte söt är den och inte speciellt billig heller om man skulle köpa den ny, hehe... Såhär ser den ut iaf:


Är lite fundersam på hur man ska hindra honom från att ramla ur sängen bara, får väl bulla upp med kuddar? Sängen är iofs inte hög alls så det vore ju inte livsfarligt direkt om han skulle ramla ur, men ändå.

Nej, nu blir det plugg!


Kommentera här
- Kommentarer som anses stötande (enligt mig) tas bort.
- Anger ni er bloggadress svarar jag där, annars svarar jag här.
- Tänker ni göra reklam för något, var vänlig läs igenom inlägget först. Reklam passar inte i vissa inlägg.Skriv din kommentar här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-mail (det är bara jag som ser den):


Din blogg/hemsida:


Din kommentar:

Trackback