Jag har bestämt mig.

Datum: 2009-10-22 Tidpunkt: 22:14:51 Skrivet i:
- Mat, hälsa och viktnedgång | Kommentarer (0)
Jag har bestämt mig. Just nu sitter jag här med en stor godisskål på bordet sidan om mig, men - jag har bestämt mig. Jag ska äta nyttigare och röra på mig mer. Inte av anledningen att bli smalare, även om det vore en stor bonus, utan för att må bättre. Jag har ju större risk att få diabetes eftersom jag fick graviditetsdiabetes när Fabian låg i magen, alltså borde jag definitivt inte äta så mycket sött som jag gör. Men jag tänker inte sluta helt, det är bara att inse att jag älskar sötsaker alldeles för mycket för det, haha. Men det där med lördagsgodis är ju en bra grej, en dag i veckan alltså. Och då i mindre mängder. Och gärna hembakat istället för godis, lite nyttigare och minst lika gott.

Och det där med att röra på sig mer... jag vill verkligen, men när ska man hitta tiden? Och hur ska man göra? Just nu har jag extremt dålig kondition, så ut och springa lockar mig inte så mycket. Men man kanske kan powerwalka a la Wiking (internskämt, haha), eller något liknande iaf, till att börja med. Med iPoden i öronen, eller okej, hörlurarna i öronen ;-) Just nu är väl inte tiden något större problem, men till våren blir det när jag går i skolan. Just nu är dock problemet kläder och skor. Jag har inga ordentliga träningskläder och skor och jag har definitivt inte råd att köpa det nu heller. Men det går väl att lösa på något sätt. Det SKA gå att lösa på något sätt menar jag! :-)


Kommentera här
- Kommentarer som anses stötande (enligt mig) tas bort.
- Anger ni er bloggadress svarar jag där, annars svarar jag här.
- Tänker ni göra reklam för något, var vänlig läs igenom inlägget först. Reklam passar inte i vissa inlägg.Skriv din kommentar här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-mail (det är bara jag som ser den):


Din blogg/hemsida:


Din kommentar:

Trackback