091008

Datum: 2009-10-08 Tidpunkt: 09:51:13 Skrivet i:
- Fabians utveckling | Kommentarer (0)

Godmorgon!

Här har vi varit vakna ett tag nu, Fabian har fått frukost på soffan och nu springer han runt med sin mugg. Han kan dricka hur mycket som helst ibland den där ungen, vilket är bra iofs. Synd att han inte äter lika bra som han dricker numera bara, han vill inte alls äta längre. Inte i samma mängder som innan iaf och det mesta rynkas näsan till. Förutom soygurt, det går ner i mängder. Rån funkar också och gröt någotsånär. Men varken burkmat eller hemlagad mat är någon favorit just nu, och jag hoppas verkligen att det beror på tänderna och inget annat! Vi får ju i honom maten tillslut efter många om och men, så det går ju ingen nöd på honom iaf och det är ju huvudsaken.

Just det förresten, när vi var på Barnmottagningen häromdagen så vägde de och mätte honom också. Sist han vägdes och mättes var på 1-års kontrollen den 30:e juli och då vägde han 9130 gram och var 76 cm lång, och nu vägde han 9440 gram och var 77,5 cm lång. Får dock se vad det blir på BVC i slutet av månaden för Barnmottagningen har mätt fel på längden förut! Jag tyckte att det var lite lite han hade gått upp i vikt på 2 månader, men han följer tydligen sin kurva precis nu så det var då ingen fara :-)

Snart ska vi väl göra oss i ordning och gå ut med Dino. Men det är kallt ute idag, -2,7 grader står tempen på just nu så det blir tjocka kläder som gäller.Kommentera här
- Kommentarer som anses stötande (enligt mig) tas bort.
- Anger ni er bloggadress svarar jag där, annars svarar jag här.
- Tänker ni göra reklam för något, var vänlig läs igenom inlägget först. Reklam passar inte i vissa inlägg.Skriv din kommentar här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-mail (det är bara jag som ser den):


Din blogg/hemsida:


Din kommentar:

Trackback