Musse Pigg på mackan.

Datum: 2009-10-18 Tidpunkt: 10:21:22 Skrivet i:
- Inredning och pyssel | Kommentarer (2)
Fabian var vaken halva natten så det var INTE lätt att ta sig upp idag. Usch och fy. Men jag tror att det är nästa framtand som spökar, den syns ju precis under tandköttet (har inte sett om den kommit fram idag dock) så den gör nog ganska ont just nu.

Nu sitter jag här och kollar på brödrostar på Ellos. Vi hade behövt en ny eftersom vi måste lägga vår brödrost ner på sidan för att den ska fungera, haha. Men just nu måste vi spara varje lilla extra slant inför resa och så. Men man kan ju alltid önska sig en i julklapp... Typ den här:Tror den hade uppskattats av Fabian i framtiden, han som redan älskar Musse Pigg :-) Iofs kostar den 999 spänn men man har ju i princip alltid en 50% rabattcheck från Ellos liggandes.


Kommentera här
- Kommentarer som anses stötande (enligt mig) tas bort.
- Anger ni er bloggadress svarar jag där, annars svarar jag här.
- Tänker ni göra reklam för något, var vänlig läs igenom inlägget först. Reklam passar inte i vissa inlägg.


Annika

Kolla på Elgiganten och/eller Mediamarkt, (båda har den) de har en sandwich-grill som gör Musse-avtryck. Man kan byta ut formerna så man kan använda den både för våfflor, toaster och sandwichgrill. Och kostade bara 99krÖverhuvudtaget har elgiganten och mediamarkt massa roliga disney-kökstillbehör långt under 1000kr:)

Lina

Tack för tipset! :-) Tyvärr finns varken Mediamarkt eller Elgiganten i Mora men ska kolla nästa gång vi är i Lund eller Sthlm :-)

2009-10-19 @ 17:22:47
URL: http://kvadratmeter.blogg.se/

Skriv din kommentar här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-mail (det är bara jag som ser den):


Din blogg/hemsida:


Din kommentar:

Trackback