Byta blogg?

Datum: 2009-10-21 Tidpunkt: 08:53:49 Skrivet i:
- Bloggen | Kommentarer (0)
Vet ni vad jag funderar på? Att byta blogg. Alltså, den kommer se precis likadan ut (eller ja, jag gör antagligen en ny design) och jag kommer skriva samma saker. Men på en ny adress, och utan allt gammalt arkiv. Plus att jag nog kommer försöka vara lite mer anonym. Ni som hittat mig här vet ju såklart redan vad jag heter i efternamn, vad Fabian heter, vad Alex heter osv. Ni som inte känner mig vet dock inte vad Fabian och Alex heter i efternamn. Men ja, jag vill faktiskt vara lite mer anonym i den stora bloggvärlden, och börja om på ny kula. Mest för Fabian och Alexs skull, för de har faktiskt inte valt att vara med själva.

Jag kommer såklart att berätta i denna bloggen var ni kommer hitta mig i framtiden, och denna bloggen kommer finnas kvar så att jag och Fabian kan gå tillbaka och läsa i framtiden. De som hittar den hittar den helt enkelt. Och när bytet kommer bli av vet jag inte riktigt, kanske idag, kanske om en månad. När jag känner att jag orkar fixa allt som måste fixas blir det av. Och när jag bestämt mig för exakt HUR anonym jag vill vara.

Och vad gäller bilder, jag kommer fortsätta lägga in lika mycket bilder - så länge läsarantalet inte går upp för högt igen. Vilket jag visserligen inte tror men man vet ju aldrig :-)


Kommentera här
- Kommentarer som anses stötande (enligt mig) tas bort.
- Anger ni er bloggadress svarar jag där, annars svarar jag här.
- Tänker ni göra reklam för något, var vänlig läs igenom inlägget först. Reklam passar inte i vissa inlägg.Skriv din kommentar här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-mail (det är bara jag som ser den):


Din blogg/hemsida:


Din kommentar:

Trackback