Väggdekoration plus lite mer av lekhörnan.

Datum: 2009-11-07 Tidpunkt: 23:06:49 Skrivet i:
- Inredning och pyssel | Kommentarer (1)

Fabian har fått lite söta väggdekorationer i sin lekhörna! Jag köpte dem på DollarStore för ungefär ett år sedan och tänkte spara dem tills den dagen han får eget rum. Men nu när han har en egen lekhörna så fick de komma upp ändå :-) De går ju att flytta på så han kan ha dem i sitt eget rum sen också, när han nu får det!


Såhär ser lekhörnan ut just nu förresten. Han har en del grejer och efter jul lär där vara ännu mer, så det börjar behövas ett rum åt honom. Men förhoppningsvis är det inte allför många månader innan vi flyttar :-)


I mellanrummet på sidan av sofforna har han alla sina mjukisdjur och fler leksaker, haha. Men funderar på att köpa ett lektält åt honom julklapp och ha där, så får han ha det som myshörna med alla mjukisdjur (eller okej, då svämmer det över, men en del av dem iaf) och sånt. I soffan där längre bort ser ni pluttas också ;-)

Jag längtar verkligen tills han fått ett eget rum som jag kan inreda, hehe. Tycker det är jätte roligt med barnrumsinredning, men man är ju smått begränsad när man bara har en del av vardagsrummet att jobba med. Men tycker ändå vi fått till en bra lösning tills vi flyttar till större, det funkar finfint just nu.


Kommentera här
- Kommentarer som anses stötande (enligt mig) tas bort.
- Anger ni er bloggadress svarar jag där, annars svarar jag här.
- Tänker ni göra reklam för något, var vänlig läs igenom inlägget först. Reklam passar inte i vissa inlägg.


Noretstar

Det blev ju jättemysigt! Blev lite inspirerad och vill också fixa nånting här hemma till Alex.


Skriv din kommentar här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-mail (det är bara jag som ser den):


Din blogg/hemsida:


Din kommentar:

Trackback