Svalna

Datum: 2009-11-08 Tidpunkt: 19:56:02 Skrivet i:
- Mat, hälsa och viktnedgång | Kommentarer (0)
Nu är Cookie Monster muffinsen i ugnen. Fast än så länge är de bara Dumlemuffins. 19.49 ska jag ta ut dem, sen ska de svalna och det tar ju en stund. Sen ska jag iaf få börja dekorera dem :-) Hoppas det blir bra!

Själva muffinsen gjorde jag mjölkfria, vilket inte var så svårt. Bara att byta ut smör/margarin till mjölkfritt margarin. Man märker ingen stor skillnad alls faktiskt. Iaf så gör jag två olika glasyrer. En mjölkfri och en med mjölk. Hittade inget mjölkfritt alternativ till Phiadelphia (ska finnas) så det fick bli Topping grädde, som jag helt enkelt får vispa så det nästan blir smör, haha. Nej men jag tror att det ska gå, hoppas bara det blir gott!

Nu är de klara och ska stå och svalna. De blev inte så höga som jag hade hoppats tyvärr, men lite högre än vad de brukar bli iaf. Vilket iofs inte är så svårt, haha.

Men jag tror det är mer kladdkaksmuffins än vanliga? Smeten såg då mer ut som kladdkakssmet iaf. Vill ni ha receptet? Jag kan skriva det i ett nytt inlägg sen. Går efter två olika recept och lite egna påhitt nämligen. Men jag kan slå ihop det till ett recept på hur jag gjorde, förutsatt att det blir bra ;-) Hehe, vill ju inte lägga ut ett dåligt recept åt er.

Hmm, tro hur lång tid det tar för dem att svalna...?
Hehe, man kanske skulle ta och flytta plåten från spisen om man vill att de ska svalna snabbare... ugnen är ju fortfarande varm. Haha, smart jag är va?


Kommentera här
- Kommentarer som anses stötande (enligt mig) tas bort.
- Anger ni er bloggadress svarar jag där, annars svarar jag här.
- Tänker ni göra reklam för något, var vänlig läs igenom inlägget först. Reklam passar inte i vissa inlägg.Skriv din kommentar här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-mail (det är bara jag som ser den):


Din blogg/hemsida:


Din kommentar:

Trackback