I min lilla bubbla

Datum: 2009-11-29 Tidpunkt: 23:08:45 Skrivet i:
- Bloggen | Kommentarer (0)

Har funderat ganska mycket på bloggandet och vad det innebär. Alltså inte bara mitt bloggande, utan i allmänhet. Och jag tycker att det har spårat ur helt och hållet...

Jag nämner aldrig dessa bloggar här i vanliga fall för att jag inte vill ha något med dem att göra, men se bara på Kissie, Dessie, Pussie och allt vad de nu heter. De får bloggandet att bli något dåligt, och jag skäms nästan för att jag "är en del" av det. Jag menar säger man till någon att man bloggar är det första de tänker en modebloggande fjolla, eller hur?

För några år sedan när jag började (har bloggat sedan 2005 på olika ställen) var det en oskyldig grej. Folk skrev om sina intressen, det gick inte ut på vem som hade störst läppar, tjänade mest pengar på att vara elaka/provocerande eller vem som festade mest.

Det får en nästan att vilja sluta blogga, men jag tycker om det för mycket för att göra det. Och så länge jag kan hålla mig på ett rimligt avstånd från allt som har med dessa bloggar att göra och alla elaka människor där ute som skriver elaka kommentarer, så kommer jag fortsätta.

Jag har alltid skrivit bara för att få skriva av mig, som en dagbok. Men sedan Fabian flyttade in i min mage har bloggen funkat både som det och som ett minne. Jag vill kunna gå tillbaka och läsa vad jag skrivit om 10 år, och även att Fabian ska kunna läsa om han vill. Om tiden i magen, och om sin barndom.

Därför vill jag hålla mig LÅNGT ifrån vad bloggandet har blivit, och stanna här i min lilla oskyldiga bloggbubbla. Vet att det är många andra som mig där ute och det är också en anledning till varför jag fortsätter. Det är inte bara elaka människor i bloggvärlden som tur är.Kommentera här
- Kommentarer som anses stötande (enligt mig) tas bort.
- Anger ni er bloggadress svarar jag där, annars svarar jag här.
- Tänker ni göra reklam för något, var vänlig läs igenom inlägget först. Reklam passar inte i vissa inlägg.Skriv din kommentar här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-mail (det är bara jag som ser den):


Din blogg/hemsida:


Din kommentar:

Trackback