Lepigen...

Datum: 2009-02-25 Tidpunkt: 16:05:46 Skrivet i:
- Mat, hälsa och viktnedgång | Kommentarer (3)
Efter att jag tog den andra tabletten Lepigen idag, fick jag en hemsk halsbränna. Så jag satte mig och googlade lite på Lepigen allmänt. Det följde inte med någon bruksanvisning eller liknande med tabletterna, utan det står bara på burken att de är biverkningsfria. Jo, tjena.

Efter att jag sökt runt hittar jag en massa inlägg i forum och även en artikel på expressen.se, om att Lepigen och andra bantningspillar kan skada hjärtat, levern och psyket. De som skrivit i forumen säger att de mått dåligt av att ta tabletterna. Personligen mår jag bra. Jag blev yr tidigare men nu är jag piggare än vanligt, som det står att man ska bli. Majoriteten av de som skriver är dock nöjda med tabletterna, de berättar hur mycket de gått ner i vikt (vilket är överaskande mycket) och att de mått bra, orkat mer, inte varit hungriga osv.

Jag är inte hungrig. Det är helt otroligt, det har nog aldrig hänt innan. Jag är alltid hungrig vid den här tiden, eller sugen på något. Godis lockar mig inte ens just nu, visst, det hade varit gott. Men jag vill inte ha, jag är inte sugen. Detta gör att jag fullkomligt älskar tabletterna. Men det några skriver skrämmer mig. Det är inte värt att gå ner alla kilon i världen om det skulle vara farligt. Jag är faktiskt mamma, flickvän, dotter, vän, jag har fler än mig själv att tänka på. Samtidigt så vet jag att gå jag ner i vikt, då kommer jag må mycket bättre, och detta kommer göra mig till en gladare person. Vilket gör att jag även kommer vara bättre som både mamma, flickvän, dotter och vän.

Jag är kluven, minst sagt.

De som skriver att de har mått hur bra som helst har minskat antalet tabletter om dagen, från 3 till 1. Jag funderar på att göra så, och känner jag mig minsta lilla dålig, så slutar jag. Jag tror att det är så jag tänker göra. Men detta innebär att burken jag har kommer räcka 3 månader istället för 1, vad i h**vete ska jag göra av de andra 3 jag nu är tvungen att betala för? Någon som vill köpa tabletter som kan vara farliga? Inte? :P

Nåväl, jag ska fortsätta leta runt på internet om information.


Kommentera här
- Kommentarer som anses stötande (enligt mig) tas bort.
- Anger ni er bloggadress svarar jag där, annars svarar jag här.
- Tänker ni göra reklam för något, var vänlig läs igenom inlägget först. Reklam passar inte i vissa inlägg.


Dorothéa -Nybliven tvillingmamma till Noah & Jolie.

Hallå.

Ja visst är de söta, super söta =)

Hoppas på att han kan ha en till sommaren, köpte dne i en lite större storlek som jag personligen tror bli perfekt - men man vet ju aldrig.

Hehe,,,

Vi får la se =)Hoppa du haft en toppen dag.

Mikaela

Jag skulle sluta ta dem även om jag hade betalt mycket pengar för dem. Tänk på alla som älskar dig. Jag lovar du kommer bli beroede och när du inser det måste du sluta med dem och då kommer du må jättedåligt av att du går upp i vikt igen. För det gör du. Så börjar en ätstörning. Så gumman ett kilo mer eller mindre är ju bara mer att älska. Lyssna på mig. Jag vet. Kramar!

2009-02-26 @ 20:05:09
URL: http://bebisfabriken.blogg.se/
Tuva

Usch det låter inte bra. var rädd om dig.

Varifrån köper du dom?

2009-02-26 @ 20:57:42

Skriv din kommentar här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-mail (det är bara jag som ser den):


Din blogg/hemsida:


Din kommentar:

Trackback