Trotsigt

Datum: 2009-12-30 Tidpunkt: 10:19:41 Skrivet i:
- Fabians utveckling | Kommentarer (1)
Fabian har blivit en riktig liten trotsunge! Det märks verkligen att han testar sina gränser.

Som när han bankar med sin mugg i bordet, på tv-bänken osv till exempel. Igår stod han och bankade den lite smått men tyckte antagligen sen att det inte var så kul, så han slutade - tills han såg att jag tittade på honom. Då helt plötsligt började han banka det hårdaste han kunde med den där minen "ser du vad jaaag gööör?".

Eller som med adventsljusstakarna som har fått stå relativt orörda fram tills nu. Förut pillade han bara med de där kransarna som sitter på varje "ljus". Nu bankar han dem in mot fönstret och kastar ner dem på golvet så fort han får chansen. Som igår, då hade han hunnit få ner båda två på golvet innan jag hann dit (nej, de funkar inte längre). Och när man säger åt honom så skriker han sitt ljusaste, högsta öronskärande skrik och försöker göra fler saker han inte får. Detta gäller även alla andra saker man säger åt honom för eller som han inte får som han vill.

Men sen ska han ställa allt tillrätta igen när han märker att man är sur, ja, ibland iaf. Som igår med ljusstakarna, då skulle han det. Han ställde nämligen upp dem på fönsterkarmen igen det finaste och försiktigaste han kunde. Sen satte han tillbaka varje liten krans (okej, de som inte har försvunnit än iaf) och för varje gång sa han "dä" (där) på sitt sötaste lilla vis. Svårt att hålla sig för skratt/att le? Nähä! Lite grann då kanske.

Och värre lär det väl bli, med trotsen alltså.


Kommentera här
- Kommentarer som anses stötande (enligt mig) tas bort.
- Anger ni er bloggadress svarar jag där, annars svarar jag här.
- Tänker ni göra reklam för något, var vänlig läs igenom inlägget först. Reklam passar inte i vissa inlägg.


Noretstar

Kun att han börjat testa er. Så har vi haft i flera månader nu XD


Skriv din kommentar här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-mail (det är bara jag som ser den):


Din blogg/hemsida:


Din kommentar:

Trackback