Har man inte platsen får man skaffa den... eller något sånt.

Datum: 2009-08-18 Tidpunkt: 20:28:54 Skrivet i:
- Inredning och pyssel | Kommentarer (1)
Idag har jag iaf kommit en liten bit på vägen i "få i ordning lägenheten"-projektet ^^ Har städat hallen och fått i ordning lite mer i vardagsrummet. Vi möblerade ju om tillslut, glömde jag skriva det kanske? Hmm. Aja, vi gjorde det iaf, och det blev faktiskt bra! Men nu har vi en tom bit av vardagsrummet, och funderar på att tillfälligt göra oss av med den andra soffan som bara står där och tar plats. Den används i princip aldrig, mer än som avlastningsplats (suck). Så om vi kan ha den någonstans och sen få tillbaks den när vi flyttar till något större och har plats för den.

Iaf, tillbaks till den där tomma delen av vardagsrummet, om vi nu gör oss av med soffan. Isf ska det bli Fabians "rum". Funderar på att skaffa någon rumsavdelare, och sen lägga dit en bilmatta och så får han ha alla sina leksaker och andra grejer där. Tror det hade kunnat bli riktigt bra! Iaf den bästa lösningen tills han får eget rum på riktigt.

Ni får se bilder när det hela är klart. Just nu är det inte mycket att visa ; ) Men nu ska jag kika lite på bilmattor och rumsavdelare, och fundera ut vad som kan bli bäst : )


Kommentera här
- Kommentarer som anses stötande (enligt mig) tas bort.
- Anger ni er bloggadress svarar jag där, annars svarar jag här.
- Tänker ni göra reklam för något, var vänlig läs igenom inlägget först. Reklam passar inte i vissa inlägg.


Andrine

Hejsan... jag såg kommentaren du skrivit till Stina-lee... Jag har själv barn och jag måste säga att jag håller med dig om att förlossningen gjorde häftigt ont... :) Tänkte jag skulle skriva några rader.. alltid kul o skriva med andra som har barn... :)


Skriv din kommentar här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-mail (det är bara jag som ser den):


Din blogg/hemsida:


Din kommentar:

Trackback