Utlottning av Neutrogena Visibly Clear-prover

Datum: 2009-04-29 Tidpunkt: 11:06:21 Skrivet i:
- Bloggen | Kommentarer (1)


Vill du testa Neutrogena Visibly Clear Oil-free Facial Wash och Oil-free Make-up Remover gratis i 10 dagar?

Skriv då en kommentar till detta inlägget, och glöm inte att fylla i din mailadress så att jag kan kontakta den som vinner. Du får gärna länka till utlottningen i din blogg, men det är inget tvång. Alla har lika stor chans att vinna oavsett om man gör det eller inte.

Jag har fler prover att dela ut men jag har inte råd att skicka ut till alla som vill ha då det blir ganska dyrt med portot i längden... Men skulle du vilja testa trots att du inte vinner så kan jag självklart skicka ut prover till dig förutsatt att du står för portot själv. Jag vet inte hur mycket det blir men skulle gissa på två frimärken? Ska kolla upp det där om någon skulle vara intresserad. För att förtydliga det hela så behöver man alltså inte stå för portot själv om man vinner, däremot om man trots att man inte vinner vill prova produkterna. Jag har skrivit inuti broschyren som följer med hur man ska använda produkterna, då det inte stod på proverna.

Du som vinner får gärna berätta för mig efter att du provat produkterna vad du tycker om dem, oavsett om det är ris eller ros! : ) Jag kommer själv skriva precis vad jag tycker om produkterna här i bloggen, men jag kan säga att än så länge funkar de tipp topp (jag ser för mycket på Musses Klubbhus...) trots att jag än så länge bara testat en gång (igår kväll).

Lycka till i utlottningen iaf!


Kommentera här
- Kommentarer som anses stötande (enligt mig) tas bort.
- Anger ni er bloggadress svarar jag där, annars svarar jag här.
- Tänker ni göra reklam för något, var vänlig läs igenom inlägget först. Reklam passar inte i vissa inlägg.


Hella

Jag är med! =)

2009-04-29 @ 11:12:13

Skriv din kommentar här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-mail (det är bara jag som ser den):


Din blogg/hemsida:


Din kommentar:

Trackback