Bloggbabbel

Datum: 2009-04-05 Tidpunkt: 16:03:54 Skrivet i:
- Bloggen | Kommentarer (0)
Håller på att pilla med designen lite, som ni kanske ser. Headern har jag ändrat lite grann, det får vara så tills jag får någon riktig inspiration att göra en helt ny. Vilket jag inte har just nu, tyvärr. Men så kan det vara ibland, tror inte ni går under direkt ; ) Däremot har jag en massa inspiration till att göra designer till andra än mig själv, låter kanske motsägelsefullt? Haha men det är så det är iaf. Frågan är ju dock om någon överhuvudtaget skulle vara intresserad?

En sak jag märkt är att jag skulle behöva en mailadress för bloggen, då jag inte vill lägga upp min egen. Tro mig jag får nog med reklam och grejer dit ändå. ^^ Får väl se till att få tummen loss och göra det inom en snar framtid. Bloggen blir ju större hela tiden, vilket är jätte kul : ) Fast besökarantalet har minskat nu när jag varit så dålig på att uppdatera, men det ska det väl förhoppningsvis bli ändring på. Men kvalitet före kvantitet, visst? ; ) Haha inte för att det har varit så mycket kvalitet på sistonde heller... men som sagt så ska det förhoppningsvis bli ändring på det.


Kommentera här
- Kommentarer som anses stötande (enligt mig) tas bort.
- Anger ni er bloggadress svarar jag där, annars svarar jag här.
- Tänker ni göra reklam för något, var vänlig läs igenom inlägget först. Reklam passar inte i vissa inlägg.Skriv din kommentar här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-mail (det är bara jag som ser den):


Din blogg/hemsida:


Din kommentar:

Trackback