Kladdkaka

Datum: 2008-02-26 Tidpunkt: 22:26:20 Skrivet i:
- Mat, hälsa och viktnedgång | Kommentarer (0)
Har nyss gjort en kladdkaka med ett recept från MATPLATSEN.

"100 g smält smör
2 ägg
3 dl socker
1,5 dl mjöl
1 dl kakao
1/2 tsk salt
50 g krossad mörk choklad (om man vill)

Smöra en form med löstagbar kant och bröa den med ströbröd eller kokos. Sätt ugnen på 175 grader. Rör i hop de torra ingredienserna och tillsätt sen smöret och sist äggen. Rör ner chokladkrosset och häll över smeten i formen. In i ugnen ca 15-30 min, beroende på hur stor form man har mm. Känn med sticka med jämna mellanrum för den ska vara KLADDIG! Hellre för kladdig än tvärt om.. Serveras riktigt kall med grädde eller glass. Yummi yummi!"

Nu ska den bara svalna och sen ska jag ta mig en bit. Hoppas på att jag fortfarande gillar kladdkaka! (sen jag blev gravid har jag inte kunnat äta vanlig choklad för jag tyckt det var äckligt), annars får mamma och Martin en kladdkaka med sig hem imorgon. ^^

Imorgon måste jag iaf ta mig ner till stan. Måste ju inom Expert och se om man kan få telefonen bytad eftersom 6 knappar av 12 har spruckit på mindre än 2 veckor. Första sprack söndagen efter torsdagen jag köpte telefonen... Suck. Nåväl vi får se, annars skiter jag i att dom är spruckna ett tag för orkar inte med hela lagningsgrejen igen som sagt. Dom funkar ju att skriva på som vanligt ändå iaf.

image348


Kommentera här
- Kommentarer som anses stötande (enligt mig) tas bort.
- Anger ni er bloggadress svarar jag där, annars svarar jag här.
- Tänker ni göra reklam för något, var vänlig läs igenom inlägget först. Reklam passar inte i vissa inlägg.Skriv din kommentar här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-mail (det är bara jag som ser den):


Din blogg/hemsida:


Din kommentar:

Trackback