Våra jular

Datum: 2008-12-28 Tidpunkt: 19:05:24 Skrivet i:
- Vardagen | Kommentarer (0)

Tänkte berätta om hur vår jul varit, nu medans jag har lite tid för mig själv. Kanske har ni tröttnat på att läsa om vad folk har gjort över julen, men jag tänker då inte vara sämre än någon annan ;)

På självaste julafton gick jag och Fabian upp 8.30, la oss i soffan och myste och tittade lite på tv. Sen fick han ligga hos pappa medans jag gick en runda med Dino i det fina, men väldigt kalla vädret vid 10. Efter det blev det lite stressigt. Det skulle duschas och göras i ordning osv. Men vi hann, tio minuter över Kalles var vi i Orsa där julafton skulle firas. Det åts god julmat och sen var det paketöppning. Fabian fick en massa paket, och de innehöll:
- Nalle Puh gosedjur med mössa och vantar, en liten bok med Nalle Puh och en julstrumpa + tomteluva från min kusin Filippa.
- Stort Heffaklump gosedjur och en fin nattlampa med Nalle Puh motiv från sin farmor och farfar. (Ja, det blev en himla massa med Nalle Puh ^^)
- En Fisher Price leksak med bondgårdsdjur/ljud och byxa + tröja från sin faster med familj.
- Boken "Hjältarnas sagobok" och en cd-skiva med barnvisor från mig och Alex. Vi har beställt en gåstol också men den hann vi inte få i tid till julafton.

Även vi fick paket, och de innehöll:
- Ett stort set med kastruller och stekpanna, och sängkläder från Alexs föräldrar.
Och Alex fick ett set med parfym och deo av mig. Min julklapp från honom ska jag få i efterskott, men tror jag vet vad jag ska få :) Tror inte jag har glömt något nu iaf. Efter julklapparna och alla barnen hade lagt sig så såg vi på Mamma Mia och åt godis. Det var faktiskt en riktigt bra film! Efter den åkte vi hem, och packade tills klockan var 02!, haha.

På juldagen gick vi upp lite innan halv 8, hej mycket sömn! Martina som skulle passa Betty kom och hämtade henne då. Sen började vi packa det sista och få in allt i bilen, vilket tog sin lilla tid kan jag lova. 08.55 kom vi iväg, och var framme 17.30. Då hade Martins mamma och hennes man låst in bilnycklarna i bilen där julklapparna fanns. Och deras bil stod i vägen för Martin och mammas bil. Så de fick låna vår och köra och hämta extranycklarna som de lyckligtvis hade med sig.
Sen kom tomten och lämnade paketen, och sen var det paketöppning. Även här blev det en himla massa paket. Fabian fick:
- Två set med byxa + tröja, en fin body med slipstryck, strumpor, en nätpåse med ankor att ha badleksaker i på väggen, två jätte fina träkrokar med elefanter, en sovande nallebjörn på kudde, en mjukiselefant, en Fisher Price leksak. Tror det var allt? Från mamma, Martin, Linn och Molly var det från iaf.
Jag och Alex fick en videokamera (!), väska och band till den. Sen fick vi sängkläder av Martins mamma och man. Och jag fick lite kläder av mamma också. Och det var det hela, haha.
Efter paketöppningen blev det julmat återigen, och gott var det även denna dag ;)

Det var vår jul det. Eller våra jular, kanske man ska säga :)

Nu hör jag att Fabian är lite gnällig så ska gå och se vad som händer ^^Kommentera här
- Kommentarer som anses stötande (enligt mig) tas bort.
- Anger ni er bloggadress svarar jag där, annars svarar jag här.
- Tänker ni göra reklam för något, var vänlig läs igenom inlägget först. Reklam passar inte i vissa inlägg.Skriv din kommentar här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-mail (det är bara jag som ser den):


Din blogg/hemsida:


Din kommentar:

Trackback