Tisdag

Datum: 2008-12-16 Tidpunkt: 15:59:38 Skrivet i:
- Vardagen | Kommentarer (0)
Har fått paket på posten igen, från Bluebox denna gång. Vad som finns i det paketet kan jag dock inte skriva med risk för att någon läser om sin julklapp. Men efter jul så :P En sak är iaf en Peppe Pepparkaka åt Fabian, kostade bara 49kr så kunde inte låta bli. Den ska han få ha med sig på julafton när han själv är pepparkaksgubbe också =)

För övrigt var det ju ett jordskalv i Skåne i morse som de flesta av er antagligen hört/känt (är ju en del från Lund som läser bloggen) vid det här laget. En vecka och två dagar innan vi åker ner, haha. Hade nästan velat vara där när det hände, eftersom det var så pass harmlöst. Ganska häftigt ändå, tycker jag då ^^ Läskigt också såklart, men ändå. Vet inte varför men jag har alltid varit intresserad av sådana saker, som jordbävningar, tornados osv. Även om jag säkert hade blivit livrädd om jag varit med om något av det ;P

Nu ska jag ta hem det nya avsnittet av Gossip Girl =)
Självklart har Gossip Girl tagit en paus till den 5:e januari (blir dock den 6:e här i Sverige). Blö på det.


Kommentera här
- Kommentarer som anses stötande (enligt mig) tas bort.
- Anger ni er bloggadress svarar jag där, annars svarar jag här.
- Tänker ni göra reklam för något, var vänlig läs igenom inlägget först. Reklam passar inte i vissa inlägg.Skriv din kommentar här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-mail (det är bara jag som ser den):


Din blogg/hemsida:


Din kommentar:

Trackback