Svar

Datum: 2008-12-13 Tidpunkt: 13:56:15 Skrivet i:
- Vardagen | Kommentarer (0)
3 frågor har kommit in, så svarar på dem så länge. Men det är bara att fortsätta ställa frågor i Frågestundsinlägget så svarar jag på de frågorna sen också.

Fråga 1
Hur ser er dag ut? Alltså med mat-, sov- och andra "barn"vanor? Hur nattar ni Fabian t.ex?
Fabian sover väldigt bra och har alltid gjort, så vi har aldrig direkt haft några problem med att natta eller så. En dag ser ungefär ut som såhär; han vaknar vid 06-07 och får ersättning, somnar om och sover till 08-09. Då får han frukost, gröt med fruktpuré. Sen äter han ersättning runt 12 och på eftermiddagen är det lite olika när han blir hungrig. Han sover oftast korta stunder under dagen, om man inte sover med honom då han kan sova upp till 2 timmar. Men jag tycker det är skönare så än att han sover mycket på dagarna och dåligt på natten. När klockan är 19 ungefär smörjer vi in honom och så får han pyjamas på sig, och gör välling. Sen får han äta den, oftast i min famn i soffan och somna där. Har vi lyckats pricka in vår mat lagom tills han ska somna får han äta i sin säng. Då är klockan mellan 19.30 och 20.00, och sen sover han till 06-07 igen.

Fråga 2
Vad planerar du att göra i framtiden?
Kommer vara hemma med Fabian tills han är runt året, beroende på om han kan gå eller inte och sådär. Min mamma jobbar på dagis och får ofta höra hur jobbigt det är om barnen inte kan gå osv när de ska inskolas. Så vi får se när det blir. Iaf så ska jag försöka hitta något jobb till dess, och jobba ett tag. Vill inte börja plugga när jag inte vet vad jag vill bli, utan väntar hellre så jag inte läser till något för att sen ångra mig. Men samtidigt vill jag bli klar så fort som möjligt, så det blir att fundera ordentligt.

Fråga 3
Senaste lästa bok? Läser du någon nu?
Det var länge sen jag läste min senaste bok, det var precis innan Fabian kom. Läste Otrogen på öppen gata, som är uppföljaren på Gravidchock (den heter något mer än det också men minns inte just nu). Det är en serie som handlar om Agata Hansson, som är reporter på en kvällstidning och blir gravid. Riktigt bra böcker tycker jag, längtar efter den 3:e (som jag tror är den sista). Köpte faktiskt en bok i veckan, Fyrdubbel glädje. Handlar om en kvinna som får fyrlingar. Men jag hinner inte läsa något, dygnet hade gärna fått ha 30 timmar och Fabian hade gärna fått sovit de där 6 extra timmarna, så jag hade hunnit med något sånt. Har läst 2-3 sidor i den, verkar bra iaf. Ska försöka lyckas läsa ut den ^^


Kommentera här
- Kommentarer som anses stötande (enligt mig) tas bort.
- Anger ni er bloggadress svarar jag där, annars svarar jag här.
- Tänker ni göra reklam för något, var vänlig läs igenom inlägget först. Reklam passar inte i vissa inlägg.Skriv din kommentar här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-mail (det är bara jag som ser den):


Din blogg/hemsida:


Din kommentar:

Trackback