Smidigare än smidigast

Datum: 2008-12-05 Tidpunkt: 15:02:34 Skrivet i:
- Vardagen | Kommentarer (4)
Ibland känner jag mig som världens smidigaste. I förrgår kväll när vi var ute med hundarna skulle jag kasa på snön (med mening alltså), vilket ju gick bra ett tag... tills Betty sprang in framför mig så jag ramlade. Men kom upp ganska snabbt igen, gjorde inte ont. Kom kanske 10 meter, skulle sparka till en snöboll på Betty (hon tycker det är kul) och lyckas på något vänster sparka undan benen på mig själv så jag ramlade ännu en gång (måste till mitt försvar säga att det faktiskt var väldigt halt...), denna gången gjorde det dock en aning mer ont. Slog i huvudet och armen och har haft extremt ont i nacken efter det (har whiplash sen tidigare). Smidigast i stan.

Och inte nog med det, så har jag blivit sjuk också. Hade ont i halsen och huvudet (kan ju iofs bero på fallet) hela dagen igår, och idag har det utökats med yrsel och bränner i kroppen gör det. Än så länge är det ju inte jätte farligt, men med min tur så får jag väl feber och grejer också (om jag inte redan har lite).

Men men, nu ska jag sluta gnälla. ^^ Alex kommer hem snart och det var tänkt att vi skulle till stan och kolla efter pepparkaksdräkt åt Fabian till jul. Vet inte om jag orkar dock, får se. Var på Kappahl igår och kollade, men där hade de bara till större barn. Hittade dock en filt med söta grodor på i julklapp åt honom. Finns en sittpuff med Bilar (Disneys) på Leklust, för 349kr som vi funderade på som julklapp också. Adam (min kusin i Sthlm) har en sån och den blev populär hos Fabian.. Men vi får se, kanske hittar något annat.

Nu ska Fabian få lite kläder på sig. Badade honom innan och sen dess har han sovit och grejer så han har legat i blöja bara. Men det trivs han i, haha. Tjo på er,


Kommentera här
- Kommentarer som anses stötande (enligt mig) tas bort.
- Anger ni er bloggadress svarar jag där, annars svarar jag här.
- Tänker ni göra reklam för något, var vänlig läs igenom inlägget först. Reklam passar inte i vissa inlägg.


Emma

nej det är det inte, men jag hoppas att det går över snart:) på höger sida ungefär vid revbenen.

Var satt den på dig då?

Emma

okej ja då är det samma som jag:( ja, det är väldigt konstigt, men nu ska jag ju äntligen undersökas för det. Hoppas det blir redan nästa vecka:)Hoppas ni får en trevlig lördag :D och gå inte ut och ramla i snön ;)

2008-12-06 @ 11:08:40
URL: http://adifferentwayofbeingyoung.blogg.se/
Annika

Isch whiphlash är a real pain :(

Hur hände det för dig?Vi blev ju påkörda av en mindre lastbil typ 3 år sen, och försäkringen vägrar betala ut och bara drar ut på det hela jävla tiden,.. Och mamma är ju sjukskriven sen dess och hennes operationer skjuts också bara fram hela tiden.Har du testat ngn behandlign du tycker hjälper?

man blir ju antagligen aldrig av med det helt men lindring kan man ju hoppas på.

2008-12-06 @ 18:24:47
Lina

Annika: Var i Sthlm och vi blev påkörda av en minibuss/van bakifrån, måste varit 2 år sen typ, lite mer kanske.Fick gå på sjukgymnastik men tyckte inte det hjälpte något alls. Sen dess har jag inte gjort något åt det... vilket man ju egentligen borde.

Läkarna sa att de inte kunde säga om jag hade fått whiplash eller inte, eftersom det inte syns på röntgen eller något. Hon sa bara att har jag fortfarande besvär efter ett år så är det antagligen whiplash. Tack för det liksom.Men jag har bara ont ibland. Eller ja, det gör lite ont hela tiden (vilket jag dock tycker känns som inte ont alls numera, har blivit van), men ibland blir det värre. Som efter att ha snubblat två gånger i rad ^^

2008-12-06 @ 21:01:24
URL: http://kvadratmeter.blogg.se/

Skriv din kommentar här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-mail (det är bara jag som ser den):


Din blogg/hemsida:


Din kommentar:

Trackback