Sjuk liten plutt

Datum: 2008-12-29 Tidpunkt: 18:42:52 Skrivet i:
- Vardagen | Kommentarer (1)
Fabian är sjuk, igen. Febrigt, snorigt, nysigt, hostigt och gnälligt är det här. Men nu har han sovit i någon timme efter ett antal timmars skrik. Först på min mage och nu på Alexs. Hoppas han blir bättre snart. Han fick Alvedon och näsdroppar så det är nog därför han lyckades sova tillslut. Hemskt är det iaf, att se honom må dåligt och inte kunna göra något åt det.

Känner mig lite halvkrasslig själv också, fast det kanske mest är tröttheten efter dålig sömn och en massa skrik. Vill verkligen inte bli sjuk nu när vi är i Lund. Ska jag tvunget bli det kan det komma när vi är hemma igen.

Ska se om jag kan lägga in några bilder från julen och så på datorn här. Men det får bli efter den har blivit formaterad. Ska formatera både denna (mammas) och min ikväll eller imorgon. Får se vad vi orkar med. Är ju en del grejer som ska flyttas och hållas på. Skönt ska det minsann bli iaf, denna datorn är såå långsam. Förstår inte hur de har orkat med den så länge som de gjort nu, haha. Jag hade blivit galen.

Aja, nu ska jag gå och vara social igen. Hej på er!


Kommentera här
- Kommentarer som anses stötande (enligt mig) tas bort.
- Anger ni er bloggadress svarar jag där, annars svarar jag här.
- Tänker ni göra reklam för något, var vänlig läs igenom inlägget först. Reklam passar inte i vissa inlägg.


a

2008-12-30 @ 17:56:20

Skriv din kommentar här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-mail (det är bara jag som ser den):


Din blogg/hemsida:


Din kommentar:

Trackback