Nyklippt

Datum: 2008-12-18 Tidpunkt: 14:08:06 Skrivet i:
- Mode, skönhet och shopping. | Kommentarer (0)
Nu är man nyklippt =) Såå skönt! Hälften av håret hamnade på golvet och ändå ser det tjockt ut. Jag har lite hår, om man säger som så... Sist jag var där och klippte mig tog hon en liten del av mitt hår och sa att såhär mycket hår är normalt att ha. Och så sa hon minst 10 gånger att hon var så avundsjuk på mitt hår. Själv tycker jag mest det är jobbigt, förutom när det är nyklippt. Då är det fint =) Men det är ju så, man vill alltid ha det man inte har, och är aldrig nöjd med det man faktiskt har. Varför är det så?

I vilket fall som helst så blev jag väldigt nöjd. Enkelt och praktiskt men samtidigt fint blev det. Det där med luggar och fina frisyrer är bara att glömma som bebismamma. Nej, lugg som kan åka bakom öronen och en frisyr som bara är att slänga upp i en tofs när det behövs ska det vara. Resten får vänta tills plutten är något år gammal. Men tror faktiskt att jag alltid trivts bäst i en enkel frisyr ändå, oavsett om jag varit bebismamma eller inte.


Kommentera här
- Kommentarer som anses stötande (enligt mig) tas bort.
- Anger ni er bloggadress svarar jag där, annars svarar jag här.
- Tänker ni göra reklam för något, var vänlig läs igenom inlägget först. Reklam passar inte i vissa inlägg.Skriv din kommentar här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-mail (det är bara jag som ser den):


Din blogg/hemsida:


Din kommentar:

Trackback