En lördagskväll

Datum: 2008-12-14 Tidpunkt: 00:30:11 Skrivet i:
- Mode, skönhet och shopping. | Kommentarer (0)
Har ganska nyss duschat och snart blir det sängen, vilket ska bli väldigt skönt då jag fick masa mig upp vid 5 i morse... Fabian somnade om vid 6, men det var svårare för min del. Var hur trött som helst men kunde inte somna, och när jag väl lyckades, vid halv 8, så vaknade han en halvtimme senare. Men så kan det va. Är ju inte direkt ofta det händer så det får man väl stå ut med som småbarnsförälder.

På måndag ska jag iaf försöka fixa en klipptid innan jul. Vill bli av med allt det slitna nu. Så kommer klippa bort en 10 cm så allt verkligen försvinner (frisörerna jag går hos brukar ha en tendens att missa en del när jag säger att de ska klippa bort allt det slitna...). Och så ska jag färga håret också - mörkbrunt, tror jag det blir.

För övrigt var jag inne på Johannas blogg innan, och såg att hon tipsade om e.l.f:s hemsida, där de just nu bjuder på frakten, och allt kostar 1,50£. Alltså typ 18kr. Maskara, kajal, ögonskuggor, borstar, foundation, consealer... allt möjligt för samma pris. Själv klickade jag hem grejer för 237kr, 13 stycken blev det. Ska komma om 3-7 arbetsdagar, så kan visa bild på allt då.

Nu ska jag gå och ta ett glas vatten och sen blir det sängen. Natti!


Kommentera här
- Kommentarer som anses stötande (enligt mig) tas bort.
- Anger ni er bloggadress svarar jag där, annars svarar jag här.
- Tänker ni göra reklam för något, var vänlig läs igenom inlägget först. Reklam passar inte i vissa inlägg.Skriv din kommentar här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-mail (det är bara jag som ser den):


Din blogg/hemsida:


Din kommentar:

Trackback